Hur jag blev magiker!

År 2000
Jag är välldigt ung och min bror Jonathan har ett stort intresse för reptiler såsom ormar, ödlor och även spindlar. En dag får jag följa med honom till Borås där han skall möta en god vän och diskutera reptiler. Det visar sig efter en stund att vännen Claes Feldt även är en trollkarl. Jag ber honom visa några trick och blev helt förtrollad av det han gjorde. Det var det mest fantastiska jag upplevt och här skapades mitt intresse för magi. Nästan samma dag började jag köpa hem rekvisita för att lära mig själv. Mitt absolut första maginummer jag lärde mig, som än i dag är mitt favorit nummer är "The Linking Rings".
 
År 2006
Nu är jag 14 år och vill utveckla mina magiska kunskaper. Jag söker och finner " Göteborgs Magiska Klubb ". Där får jag på scen göra ett inträdesprov genom att trolla för de andra magikerna. Nervositeten stod på topp då Gaston, "Robert Dahlström" hade höjt spänningen genom att puscha på mig lite extra, Det var härligt när det var över och allt hade gått bra. Efter jag blev medlem öppnades nya dörrar och jag träffade fantastiska människor med samma intresse, stora som små.

År 2006
Samma år mötte jag en ett år yngre vän på klubben vid namn Lukas Hagby. Lukas var fantastisk på bl.a. kort trick. Jag hade aldrig själv vid denna tiden fastnat så vid "close up" så det var spännande att se alla dessa kortkonster. Vi bestämde oss kort därefter för att uppträda tillsammans och " Två illusionister " bildas.

År 2007
En magiker på klubben vid namnet "Vanheden" säger till mig en dag via telefon: "Jag har duvor hemma och en duvakt skapad av den kända duvmagikern Shimada, vill du köpa akten och duvorna". Utan att tänka svarade jag genast: " Ja, jag tar allt ihop". Så började min karriär som duvmagiker. jag övade på denna akten i 2 år innan jag uppträde med den för första gången.
Samma år träffar jag min idag bästa vän och på den tiden en kollega. som heter Michael Mendoza. Denna illusionist jobbar med stora scen-shower liknande Joe Labero. Med mig och Michael planerades det en show och med 20 anställda satte vi ihop en föreställning på Möllan, ett folketshus i Mölndal.
Det som är unikt med Michael och mig är att vi bygger alla våra illusioner och annat själva och tillsammans. Detta görs i en verkstad som finns i Anneberg och ett snickeri som ligger i Lindome.
 
År 2008
Nu börjar jag göra egna uppsättningar och framträdanden för företag, barnkalas och andra evenemang. Detta är den riktiga starten på min karriär som trollkarl.
 
År 2009
Detta året fortsätter med egna uppsättningar och jag har gjort ett flertal uppträdanden. samtidigt som detta pågår är jag scenmästare och illusionsansvarig för Michael Mendoza.

År 2010
Nu börjar verksamheten rulla igång på riktigt och jag börjar känna mig hemma på scenen. Nu behöver inte jag hitta kunder längre utan kunderna hittar mig. Detta var ett av mina mål när jag började trolla.

År 2011
Nu får jag och Michael ett avtal med en krog i Göteborg att en dag i veckan i 2 månader lansera en ny krogshow med illusioner, en bedårande assistent och fantastisk magi. Detta tog upp mycket av tiden så det blev tyvärr att tacka nej till andra bokningar. När detta var över kunde jag börja jobba igen tills i slutet av Juli då jag och Michael kommer på att jag skall ha en karaktär i hans nästa stora illusions-show. Nu skulle jag inte längre bara vara scenmästare och illusionsansvarig, utan även vara från Amerika och heta Justin Credible. Med detta namnet och fantastiska konceptet locka vi ett flertal till showen och idag är jag Justin Credible på hans shower.

Här är några av dem företag som gästas av mig