• Barntrolleri


  En barnshow är 30 – 40 minuter lång, beroende på önskemål. Ni bjuds på visuella magiska under som de flesta barn mellan 4 – 12 år förstår. Jag använder mig mycket av färger, stor rekvisita och tar även med duvor om detta önskas. Denna show är även inriktad till de vuxna i publiken och alla kommer känna sig lika delaktiga under hela föreställningen.
   
  Detta är en familjeföreställning som jag brukar rekommendera till barnkalas, förskolor, skolor och andra evenemang med många unga i publiken. Showen brukar alltid vara uppskattad och självklart får barnen och även vuxna se och klappa på duvorna efter föreställningen.

 • Scenmagi


  Detta är en show som är mer anpassad för vuxna. Föreställnigen varar i ca 40 min och bjuder på många fascinerande effekter. Publiken hålls engagerade under hela föreställningen och ingen lämnas oberörd när showen är slut.
  Lämplig vid födelsedagsfirande, kompisgänget, företagsfest, bröllop eller andra tillställningar där flera träffas. Självklart kan jag anpassa denna show helt efter era önskemål!

 • Close Up


  Close up framförs oftast vid ett bord där publiken står runt omkring, eller sitter vid angränsande bord, upp till max 15 personer. Där visas bland annat kort, reprutiner och de klassiska bägarspelet.
  Om ni är ute efter något för flera personer i ett rum men inte vill samla alla till en publik, då utför jag såkallade mingeltrolleri. då går jag runt och visar olika småtricks bland dina gäster. Magi handlar inte bara om att trolla, utan att kombinera magi med humor. Därför låter du mig mingla runt och lura dina gäster på mitt charmiga egna sätt.